home    l    contact    l   help
 
    
 
  Op deze pagina willen wij u een toelichting geven over de opzet van 123mkb webhosting en webdesigns en de uitleg hoe wij het onderhoud van uw homepage realiseren. Ook hoe wij opmaak diensten verlenen voor drukwerk produkten zal toegelicht worden.

123mkb levert webhosting diensten aan het MKB. Hosting is het aanbieden van serverruimte op het internet, waar de website op draait. Belangrijk bij webhosting is de snelheid en de bereikbaarheid van de website. Deze kan nog zo mooi en aantrekkelijk zijn, maar wanneer deze traag aangeboden wordt, zullen de meeste bezoekers al snel doorsurfen. Daarom heeft 123mkb serverruimte in gebruik bij een goed bekend staand bedrijf, die al jaren actief is op de Europese markt. Daarmee kan 123mkb een kwalitatief en een goed bereikbare homepage garanderen zodat we onze klanten een voorsprong kunnen geven op hun concurrenten.

De webdesigns die wij maken, worden aangeboden volgens het zgn "huur- koopconcept" waarbij de tarieven zeer overzichtelijk en aantrekkelijk zijn. Ons huur-koopconcept komt hier op neer dat uw het webdesign van ons huurt op jaarbasis. Dus het webdesign huurt u, maar de homepage ruimte (maximaal 8 MB voor pakket 3) krijgt u gratis van ons. De huur overeenkomst duurt minimaal 12 maanden, waarbij de kosten voor het duurste pakket dan € 132,- (ex. btw) zijn. Dit is een gering bedrag ten op zichte van de taxatie waarde van uw homepage!

Uw website moet uitnodigend zijn en zal vaker worden bezocht door uw klanten als deze ook regelmatig geactualiseerd wordt. Dit actualiseren of, het reguliere onderhoud, van uw homepage kan 123mkb ook verzorgen tegen scherpe tarieven. De regelmaat van dit onderhoud is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, budget en het soort producten of diensten. Updates, zoals nieuwe tekst, foto’s e.d kunt u naar ons mailen met vermelding van klantnummer, en wij verzorgen de plaatsing. De gemaakte kosten zullen vooraf op uurbasis in rekening gebracht worden, nadat u een prijsopgaaf heeft ontvangen van info@123mkb.nl
Na minimaal één, en daarna elk jaar, heeft u drie opties waaruit u kunt kiezen:

  • Doorgaan van huren: U blijft het webdesign van uw homepage huren zoals in het eerste jaar. Het huur tarief voor het tweede (en volgende) ja(a)ren is 15% lager als van het eerste jaar. Een faktuur wordt automatisch naar u verzonden.

  • Kopen van de homepage: U kunt het webdesign kopen tegen een éénmalig restbetaling. Dit bedrag wordt gebaseerd op welk pakket u nu heeft en het aantal webpagina's. U kunt via info@123mkb.nl een vrijblijvende offerte ontvangen.

  • Beëindigen homepage: Drie maanden voor afloop van de huurtermijn, kunt via een mail naar info@123mkb.nl opdracht geven de huur beëindigen. De website wordt dan verwijderd van de server en domein naam wordt opgeheven.
Indien u kiest voor Doorgaan van huren dan kunnen wij het onderhoud van uw homepage blijven verzorgen, zoals hierboven is beschreven.

Aan de hand van de opmaak van uw homepage kunnen wij ook de opmaak van uw overige correspondentie verzorgen (visitekaartjes, briefpapier ed). Nadat een concept door ons is gemaakt, dan zal deze ter evaluatie worden aangeboden, inclusief een vrijblijvende offerte. Indien u een bestelling wilt plaatsen, dan zullen wij - na betaling vooraf - deze uitvoeren.

Wij hopen met het huurconcept een brug te slaan voor alle kleinbedrijven en zelfstandigen, om zich met een klein financieel budget, voor de korte –maar ook de lange termijn, net zo professioneel te presenteren als bedrijven met een dikke portemonnee.

U ziet het...wij weten dat inhoud én opmaak telt!
 

© 2003 123mkb - Alle rechten voorbehouden